Events

Tijdens een event kun je tegenwoordig niet meer zonder video. Om te registreren wat de mensen missen als ze er niet bij zijn, maar ook om vast te leggen wat er allemaal gebeurd om zo de bezoekers nóg meer te bieden dan alleen het bezoek zelf.

Of het nu een registratie van het evenement is, korte snippets om snel online te zetten of een vette after movie, CocoonTV denkt mee over het doel wat bereikt dient te worden en op welke wijze dit haalbaar is.

 

rallycross-challenge-europe

Rallycross Challenge Europe

Rallycross Challenge Europe is een Europese Rallycross competitie waar coureurs in vier verschillende rallycross klasses de strijd met elkaar aan gaan. Rallycross staat bekend om korte maar razendsnelle races waarin spektakel en close-racing gegarandeerd worden. In 2016 wordt er afgereisd naar zeven verschillende circuits in Italië, Hongarije, Litouwen, België, Nederland, Polen en Tsjechië. In de bijbehorende uitzendingen wordt de race beleving tastbaar gemaakt voor de mensen thuis. Niet alleen de wedstrijd zelf wordt belicht, maar ook het terrein, het circuit en alles er om heen.

www.youtube.com/rcchallengetv