Branded content

Sinds de oprichting van CocoonTV werken wij aan diverse branded content programma’s voor RTL4. Wij verzinnen het concept, de thema’s, de invulling van het programma en vervolgens ook het daadwerkelijke productieproces. Dit doen we met een vast team van programma managers, redactie & productie, presentatoren, cameramensen en editors.

Inmiddels hebben we al twee succesvolle branded content programma’s op RTL4 geproduceerd.

 

mijn-leven-mijn-gezondheid

Mijn leven mijn gezondheid

Een lifestyle tv‐magazine waarbij zorg, gezondheid, (ont)spanning en het goede leven centraal staan. Nieuwe producten, trends, instanties en activiteiten worden belicht die de kijker direct handvatten geven om zelf aan een gezondere levensstijl te beginnen. Presentatie wordt gedaan door: Leonie Grootenhuis, Lianne Hultink en Annemarie Bruning.
Lees meer

 

schoner-Nederland

Schoner Nederland

Een fris duurzaamheidsprogramma met een kritische kijk op onze huidige verspillingsmaatschappij. Schoner Nederland kijkt bij de bedrijven die Nederland schoon houden, en geeft de kijker actief tips wat zij kunnen doen om zelf milieubewuster te leven. Presentatie wordt gedaan door: Sita Vermeulen en Leonie Grootenhuis.

Lees meer

 

cocoon-ddtv

Dutch Drone TV

Dutch Drone TV is het nieuwste branded content tv-format van CocoonTV. In samenwerking met Parcival Hofland van o.a. Dutch Drone Academy wordt er een informatief programma gemaakt waarbij zowel aandacht is voor de professionele piloten als de recreanten. Presentatie wordt gedaan door: Parcival Hofland en Dominique Dolman.

Lees meer